Hlavní obsah

Chelsea už je mistrem, tvrdí sázková kancelář a vyplácí výhry

Fotbalová Premier League už skončila, mistrem je opět Chelsea. Po sedmi nekompletních kolech to vyhlásila irská sázková kancelář Paddy Power, která již začala vyplácet peníze těm tipujícím, kteří vsadili peníze na to, že londýnský tým s Petrem Čechem v brance obhájí titul.

Článek

Bookmakery z Paddy Power při jejich vyhlášení vůbec neznervózňuje fakt, že do konce ročníku zbývá odehrát ještě jednatřicet zápasů. Svěřenci Josého Mourinha totiž ještě neztratili ani bod a jejich dominance je stejně jako loni víc než zřejmá.

"Paddy Power vyhlašuje, že boj o titul skončil. Obrana Chelsea je jako Čínská zeď. Týmy jako Manchester, Liverpool a Arsenal ukázaly své slabé stránky, Chelsea ne. Nikdo z vás přece neviděl, že by Blackburn vyhrál na Stamford Bridge, že ne?," uvedla společnost v narážce na nedávnou domácí porážku Manchesteru United.

Chelsea má po sedmi odehraných kolech v čele šestibodový náskok před outsiderem Charltonem. Paddy Power nicméně nemívají vždy šťastnou ruku, v sezoně 2002/2003 předčasně vypláceli sázky na Arsenal, aby pak s ostudou "klopili" ještě jednou, když tým Arsena Wengera prohrál dostihy o titul s Manchesterem.

Reklama

Související témata: