Hlavní obsah

Rozehnal končí u fotbalistů Lille, ve Francii by mohl zůstat

Lille

Bývalý český fotbalový reprezentant David Rozehnal už nebude pokračovat v Lille, kde mu po pětiletém působení končí smlouva. Podle spekulací médií by čtyřiatřicetiletý stoper mohl zůstat ve Francii, neboť se o jeho služby zajímá nováček nejvyšší soutěže Ajaccio.

Foto: Petr Horník, Právo

David Rozehnal.

Článek

Olomoucký odchovanec přišel do Lille v roce 2010 na hostování z Hamburku a o rok později do Olympique přestoupil. Lille, s nímž v roce 2011 získal double, představovalo jeho nejdelší zahraniční angažmá v kariéře. Vedení klubu v pátek na webu s poděkováním za odvedené služby oznámilo, že s vysokým obráncem smlouvu neprodlouží.

Šedesátinásobný reprezentant Rozehnal v dubnovém rozhovoru pro ČTK nevyloučil, že by se v případě ukončení angažmá v Lille mohl vrátit do Česka, nicméně možná ve Francii zůstane. Podle regionálního tisku by se mohl stěhovat na Korsiku do týmu tamního nováčka soutěže AC Ajaccio.

Šternberský rodák Rozehnal působí v zahraničí od odchodu z Olomouce v roce 2003. Před Lille hrál za Bruggy, Paris Saint-Germain, Newcastle, Lazio a Hamburk.

Reklama

Související témata: