Hlavní obsah

Trenér Bayernu vytrestal hráče nočním tréninkem

MNICHOV

Nepříjemné překvapení čekalo na fotbalisty Bayernu Mnichov po středečním návratu z utkání Německého poháru v Aue. Obhájci trofeje sice porazili místní tým Erzgebirge a postoupili do osmifinále, jenže trenér Felix Magath s jejich výkonem příliš spokojen nebyl. Jen co autobus s hráči urazil 380 kilometrů dlouhou trasu do Mnichova, nařídil hráčům v půl čtvrté ráno trénink.

Článek

Bayern porazil ve středu večer druholigové Erzgebirge Aue jen těsně 1:0 a to až úspěšnou hlavičkou Michaela Ballacka v závěru zápasu. Magath po zápase neskrýval rozčarování a při hodnocení utkání měl slova chvály pouze pro soupeře. Nočním čtvrtečním tréninkem, trvajícím zhruba 45 minut, pak hráčům naznačil, že příště očekává mnohem lepší výkon.

Magath má pověst nekompromisního trenéra. Řada fotbalistů, kteří už měli v minulosti co do činění s jeho tréninkovými metodami, se nechala slyšet, že tak tvrdě nikdy netrénovali. Bayern prozatím suverénně vede německou ligu, po deseti kolech pouze jednou prohrál a jednou remizoval.

Reklama

Související témata: