Hlavní obsah

Mourinho: Čech udělal chybu, ale bude chytat dál

LONDÝN/PRAHA

Fotbalový brankář Petr Čech v sobotním ligovém duelu proti Blackburnu vlastní hrubkou podepsal pod druhý inkasovaný gól Chelsea, přesto se u kouče Josého Mourinha dál těší velké důvěře. Portugalský trenér Čecha nezatratil a před úterním duelem Ligy mistrů na hřišti Betisu Sevilla s ním opět počítá do branky.

Foto: www.petr-cech.cz

Brankář Petr Čech důvěru trenéra neztratil.

Článek

"Čech bude proti Betisu hrát. Každý ví, že chyboval, ale v úterý nastoupí znovu," citoval v pondělí Mourinha deník The Sun. "Nikdy totiž neměním brankáře, když udělá chybu," vysvětlil Mourinho.

Čech si v sobotu v zápase proti Blackburnu vybral slabou chvilku těsně před koncem prvního poločasu, když při odkopu na hranici pokutového území špatně trefil zpětnou přihrávku spoluhráče Paula Ferreiry a hosté vzápětí díky Bellamymu srovnali na 2:2.

"Byla to moje první velká chyba v dresu Chelsea. Předvedl jsem pěknou perličku," uvedl na svých internetových stránkách Čech. Po zápase prý ale příliš nesmutnil, náladu mu spravila výhra Chelsea 4:2. Třiadvacetiletý gólman chtěl na svůj kiks hlavně rychle zapomenout. "Pouštím to z hlavy a maximálně se koncentruji na další zápas, abych v něm podal stoprocentní výkon," dodal Čech.

Reklama

Související témata: