Hlavní obsah

Čekání končí, první letní podpis je tady, oznámil Arsenal

Londýn

První letní transfer Arsenalu je hotov. Každou chvílí se očekává, kdy bude potvrzen přestup Petra Čecha z Chelsea do Arsenalu, ale podpis českého reprezentačního gólmana není první přiznaný v tomto letním čase od Gunners. Ti zalovili v Rumunsku a výsledkem je příchod šestnáctiletého záložníka Vlada Dragomira z Temešváru.

Foto: Sport.cz

Vlad Dragomir (v černé bundě) ještě v Temešváru.

Článek

Kapitán reprezentační rumunské šestnáctky byl už delší dobu středem pozornosti velkoklubů. Zajímal se o něj Inter Milán. Arsenal ho ale v den, kdy kupříkladu liverpoolští rivalové oznámili miliónový nákup v podobě Roberta Firmina z Hoffenheimu, předběhl. Rumunský talent stál 100 000 eur. Stačil už zapózovat s dresem číslo sedm, které nosí v A-týmu Tomáš Rosický. Rumunovi bude patřit v mládežnickém celku.

Skoro by se chtělo zdát, že po akvizici velkých es, jakými jsou Alexis Sanchez či Mesut Özil, by měli fandové Arsenalu vzít na vědomí, že to v přestupové politice jde i jinak. Přes zisk mladičkých talentů.

Ale i na opravdové pecky fanoušci londýnského klubu v nadcházejícím přestupním termínu čekají. Čech je brán už jako hotový nákup, který má Arsenal podle mnohých odborníků pozvednout k výšinám.

Kdy přijdou na řadu opravdová esa a za větší rance, mohou se ptát fandové klubu, který vyhlíží Petra Čecha a také Pierra Emericka Aubameyanga z Dortmundu.

Českého gólmana podle nejnovějších informací stanice Sky čeká v Arsenalu příští týden zdravotní prohlídka a teprve pak by měl být přestup zpečetěn.

Reklama

Související témata: