Hlavní obsah

Mourinho rozčílil Wengera, ten zvažuje žalobu

LONDÝN

Trenér londýnského Arsenalu Arsene Wenger se ostře ohradil proti nařčení kouče konkurenční Chelsea Josého Mourinha, který jej nazval šmírákem. Francouzský lodivod nevyloučil ani právní kroky proti portugalskému trenérovi mistrovského celku.

Foto: koláž Sport.cz

Trenér Arsenalu Arsene Wenger (vlevo) a kouč Chelsea José Mourinho.

Článek

Mourinho Wengera označil za šmíráka a obvinil jej, že je posedlý Chelsea. "To nařčení je absolutně nepřiměřené, mimo realitu a neuctivé," citují Wengera stránky BBC.

"Ještě se rozmyslím, zda podniknu nějaké další kroky. Nechám si dvířka otevřená i pro případnou právní odezvu," dodal trenér Arsenalu.

"Byl jsem dotázán na Chelsea a odpověděl jsem upřímně. Stejně jako to očekávám u jakéhokoliv manažera jiného celku Premier League, pokud se jej někdo zeptá na Arsenal," uvedl Wenger. Ten novinářům v neděli řekl, že Chelsea asi dochází dech. Reagoval tak na vyřazení Chelsea Charltonem v domácím poháru a remízu s Evertonem.

"Řekl jsem, co si o situaci opravdu myslím. Rozhodně nejsem Chelsea nikterak posedlý. Jsem v klubu, ve kterém jsem velice šťastný. Anglický fotbal se v posledních letech hodně změnil," uzavřel Wenger.

Reklama

Související témata: