Hlavní obsah

Zraněný a naštvaný? Ibrahimovice chtějí v Anglii, nebo skončí bez pohárů

Paříž

Navzdory všem přestupovým spekulacím Zlatan Ibrahimovic dál zůstává hráčem pařížského St. Germain. Jenže do soutěžních zápasů zatím nezasáhl. Jaká je tedy budoucnost svérázného švédského kanonýra? Podle listu Le Parisien hodně nejistá. Z Parku princů by rád zmizel, zájem údajně mají Manchester United s Arsenalem, ovšem s případným přestupem na ostrovy to není tak žhavé. Ve hře je navíc stále útočníkův návrat na milánské San Siro.

Foto: Profimedia.cz

Zlatan Ibrahimovic to má v PSG nahnuté, z francouzské metropole by rád odešel.

Článek

Brzy čtyřiatřicetiletý kanonýr v červenci sám od sebe rozvířil zvěsti prohlášením, že jeho další přestup bude velkým překvapením. V Paříži má ještě rok platný kontrakt, takže je ideální doba na to vysokého útočníka ještě dobře zpeněžit.

Hrotového hráče světového formátu nutně hledají na Old Trafford a také v Arsenalu. Server listu Daily Mail tvrdí, že po příchodu Ángela di Maríi je PSG ochotný výrazně slevit ze svých požadavků a toho by měly anglické týmy využít. Fenomenální „Ibra" ještě nikdy v Premier League nehrál, takže by se možnosti působit v jedné z nejlepších lig světa nebránil.

Ibrahimovic chce z PSG prchnout co nejdříve. Jenže místo toho, aby se na podzim proháněl v elitní Lize mistrů, může nakonec skončit úplně bez pohárů. Tedy těch evropských. „Má to ve Francii těžké. Veřejnosti se znelíbil kritikou po zápase v Bordeaux," řekl pro Sky Italia Silvio Berlusconi, majitel AC Milán. Uražený Švéd mu prý slíbil návrat. „Dal mi své slovo, že opět navlékne dres Rossoneri," dodal kontroverzní italský politik a podnikatel.

Blanc: Do týdne by mohl být zpět na hřišti

Podle oficiálních prohlášení klubu i trenéra Ibrahimovic několik týdnů laboruje se zraněným kolenem. „Zlatan ještě není stoprocentně připravený. V jeho léčbě však nastal velký pokrok a do týdne by mohl být zpět na hřišti," uvedl trenér PSG Laurent Blanc.

Co se týče přestupových spekulací, někdejší obránce nic bližšího neprozradil. „Raději se soustředím na zápasy, které nás čekají. Nemám čas ani chuť řešit různé přestupové dohady. Ty mě nezajímají," rázně dodal trenér francouzského mistra.

V jakém týmu bude Zlatan Ibrahimovic hrát v příští sezóně?
Zůstane v Paris Saint-Germain
20,9 %
Vrátí se do AC Milán
13,1 %
Půjde do Fenerbahce
1,5 %
Odejde do Galatasaraye
1,6 %
Zvolí některý z anglických klubů
58,3 %
Půjde do MLS
4,6 %
Celkem hlasovalo 16113 čtenářů.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články