Hlavní obsah

Cantona: Návrat do Manchesteru? Ani za sto miliónů!

MANCHESTER

Eric Cantona se v nejbližší době nehodlá vracet v jakékoliv funkci do Manchesteru United, kde jako hráč prožil nejúspěšnější roky své kariéry. Bývalý slavný záložník anglického fotbalového klubu to prohlásil v magazínu pro fanoušky United. Cantonovi totiž nepadli do oka současní američtí majitelé tradičního celku Premier league.

Foto: www.dagbladet.no

Eric Cantona.

Článek

Cantona se v minulosti nechal slyšet, že by si dokázal představit vrátit se na Old Trafford jako manažer a ve funkci tak nahradit veleúspěšného Alexe Fergusona. Vše se ale změnilo poté, co kontrolu nad klubem převzal americký miliardář  Malcolm Glazer.

"I kdyby mi Glazer coby manažerovi nabízel sto miliónů dolarů, tak tam nepůjdu.  Podle mne Glazer vůbec fotbalu nerozumí a nemá k Manchesteru United žádný vztah. Já klub miluji, ale nelíbí se mi takoví lidé v jeho vedení," nebral si servítky.

Navíc je Cantona přesvědčen o tom, že příchod amerického miliardáře nebude znamenat, že klub bude nakupovat velké hvězdy. "Manchester United není jako Chelsea a Roman Abramovič," tvrdí. "United momentálně nikoho nepotřebují. Jsou silnější, než kdokolin na světě," dodal Cantona, jenž byl před pár dny zvolen nejlepším hráčem v historii Premier league.

Reklama

Související témata: