Hlavní obsah

Hartig má tříštivou zlomeninu malíčku na ruce a čeká ho operace

BRATISLAVA

Český fotbalista Lukáš Hartig už v podzimní části sezony dohrál. Útočník bratislavské Artmedie utrpěl na úterním tréninku před utkáním Ligy mistrů s Interem Milán tříštivou zlomeninu malíčku na levé ruce a s největší pravděpodobností ho čeká operace.

Článek

"Má tříštivou zlomeninu. Je to bolestivé, tato část sezóny pro něj skončila," citoval dnes internetový server pravda.sk trenéra týmu Vladimíra Weisse.

Devětadvacetiletého Hartiga zasáhl den před duelem na San Siru při tréninku do ruky míč. Bývalý hráč Bohemians, Sparty a Petrohradu přitom kvůli zápasu s Interem absolvoval únavnou 900 kilometrů dlouhou cestu autem, neboť nedokázal překonat svůj strach z létání.

Trenér Weiss tak bude bojovného útočníka postrádat nejen ve dvou zbývajících ligových duelech, ale i v utkání Ligy mistrů s Portem, jež rozhodne o případném postupu Artmedie do jarních bojů. "I ve středu nám na San Siru hodně chyběl, ale na to se nechci vymlouvat. Zranil se, takový je fotbal," uvedl Weiss, jehož svěřenci odjeli z Milána s porážkou 0:4.

Hartig po příchodu z Ruska nastřílel v jedenácti ligových zápasech za bratislavský tým šest gólů.

Reklama

Související témata: