Hlavní obsah

Leverkusen chce z Ostravy útočníka Papadopulose

Fotbalista české reprezentační jednadvacítky Michal Papadopulos by se brzy mohl stěhovat z Ostravy do Leverkusenu. Bundesligový klub se o dvacetiletého útočníka Baníku zajímá tak, že jím svou ofenzivní vozbu hodlá posílit už v nejbližším přestupním termínu. Na trase Leverkusen - Ostrava už proto byla zahájena první jednání.

Článek

Předseda představenstva Baníku Jakub Kahoun potvrdil, že vedení klubu se v těchto dnech zájmem německé strany zabývá. "Zájem tady opravdu je. Ale jsme teprve na začátku, uvidíme, jak se to vyvine dál," připustil Kahoun.

Papadopulos, který se s pěti góly řadí k nejlepším ligovým střelcům, obstaral víc než třetinu celkové gólové produkce Baníku v podzimní části. Leverkusenu by teoreticky mohla konkurovat i Sparta, která má na mladého útočníka políčeno dlouhodobě.

Podle zákulisních informací je však momentálně ve hře pouze Leverkusen. Tým, kterému z lavičky šéfuje někdejší obávaný reprezentační kanonýr Rudi Völler, se topí v ligovém průměru a trenér už dříve vyhlásil, že se neobejde bez posil.

Podle některých zdrojů je uzavření Papadopulosova přestupu otázkou několika dnů. "To jsou spekulace a k těm se nemíním vyjadřovat. Opakuju, že jsme na začátku," podotkl Kahoun.

Reklama