Hlavní obsah

Šeredová prý doufá, že si ji brankář Buffon brzy vezme za ženu

ŘÍM

Česká modelka a bývalá vicemiss ČR Alena Šeredová by se prý už ráda provdala za jednoho z nejlepších fotbalových brankářů světa Gianluigiho Buffona. "Doufám, že si mě Gigi brzo vezme," prohlásila Šeredová podle italského internetového serveru www.goalcity.it.

Článek

Česká kráska, která už několik let žije v Itálii a stala se jednou z hvězd tamní televizní zábavy, je prý s italským reprezentantem stále častěji k vidění. Fotbalový zpravodajský server jejich vztah, který vzplál letos v létě, označuje jako "šílenou lásku".

"Gigi je pro mě jednička a nejenom v brance," rozplývá se Šeredová. "Alena je holka, která mě podporuje a která mě dovede vyslyšet," říká spoluhráč Pavla Nedvěda z Juventusu.

Sedmadvacetiletá bruneta Šeredová je už prý připravena říci stejně starému nejdražšímu fotbalovému brankáři světa své ano. "Teď záleží na Gigim," nechala se slyšet.

Šeredová se veřejnosti svěřila se svou touhou po vdavkách krátce před rozlosováním mistrovství světa ve fotbale, které svedlo už v základní skupině proti sobě Itálii a Českou republiku. Pokud se italský gólman odhodlá k sňatku, mohla by příští rok v létě "bella Alena", jak jí na Apeninském poloostrově říkají, fandit jako paní Buffonová.

Partnerství a manželství s modelkami není ve světě fotbalu ničím neobvyklým. Mezinárodní životní svazek světa módy a fotbalu se podařil například i slovenské modelce Adrianě Sklenaříkové, která je ženou bývalého francouzského reprezentanta, mistra světa z roku 1998 Christiana Karembeua. Sklenaříková stejně jako Šeredová patří ve své nové vlasti mezi celebrity; ve francouzských televizích je pravidelně k vidění v různých zábavných pořadech a zastřešuje charitativní akce.

Reklama

Související témata: