Hlavní obsah

Mourinho se omluvil Wengerovi za 'voyeura'

Trenér londýnské Chelsea José Mourinho se omluvil svému protějšku z konkurenčního Arsenalu Arsenu Wengerovi za to, že jej v říjnu nazval voyeurem. Kouč úřadujícího mistra Premier League zaslal na Highbury vánoční pohlednici s osobní omluvou.

Článek

Mourinho se tehdy nechal vyvést z míry Wengerovými komentáři na adresu Chelsea a označil ho za voyuera, který nemá na práci nic lepšího než sledovat ostatní. Francouzský kouč ho vzápětí nazval hlupákem a vyhrožoval mu soudem.

V předvánočním čase se Mourinho svému rivalovi omluvil za použití slova voyeur. "Nechtěl jsem ho ranit, nemyslel jsem to tak. Kdybych to mohl vzít zpátky, řekl bych: Je na čase přestat mluvit o Chelsea, jdi do svého kouta a mluv o svém týmu. Změnil bych to, kdybych mohl," řekl Portugalec v rozhovoru pro časopis FHM.

Wenger si sice s Mourinhem po nedávném vzájemném zápase obou celků nepodal ruku, ale celou aféru kolem "voyeurismu" už hodil za hlavu. "Všimnul jsem si určitého sentimentu v té pohlednici, ale i kdyby mi nepřišla, názor na tu situaci bych nezměnil. Už jsem jednou řekl, že je to pryč, tak je to pryč," řekl deníku Sun.

Reklama

Související témata: