Hlavní obsah

Fotbalista neunesl vyloučení. V útrobách stadiónu předvedl klukovinu

Jubilejní stý zápas v dresu Eindhovenu si představoval úplně jinak. Kolumbijský reprezentant Santiago Arias strávil na hřišti v utkání 30. kola nizozemské ligy s Tilburgem jen 57 minut, poté ho po druhé žluté a následně červené kartě poslal sudí předčasně do kabiny. Obránce PSV vyloučení natolik vytočilo, že ve vzteku při odchodu do šatny rozbil okno v útrobách stadiónu.

Arias předvedl v útrobách stadiónu klukovinu

 
Článek

Pro Eindhoven, který bojuje s Ajaxem Amsterdam o mistrovský titul, to byla v tu chvíli velká komplikace. Za bezbrankového stavu uviděl Arias po faulu na unikajícího Joppena žlutou kartu, a protože už jednu měl, putoval do sprch.

Třiadvacetiletý Kolumbijec, který si zahrál i na posledním světovém šampionátu v Brazílii, byl vyloučením hodně rozezlen. Dokonce tak moc, že v tunelu těsně před kabinami naštvaně praštil do jednoho z oken, které jeho ránu nevydrželo.

Hráči PSV navzdory oslabení dokázali dovést utkání do vítězného konce. V 69. minutě otevřel skóre Van Ginkel a o deset minut později zpečetil z penalty triumf favorita De Jong.

Eindhoven po vítězství 2:0 ztrácí čtyři kola před koncem Eredivisie na vedoucí Ajax dva body.

Reklama

Související témata: