Hlavní obsah

Bayern doma opět vyhrál a vede už o deset bodů

BERLÍN

Fotbalisté Bayernu Mnichov vyhráli i desátý domácí zápas v sezóně a po vítězství 2:1 nad Norimberkem vedou německou ligu už s náskokem deseti bodů. Domácí se dostali do vedení zásluhou Makaaye, ale soupeři vykřesal naději na bodový zisk Slovák Vittek, který se trefil z dvaceti metrů. Po přestávce rozhodla bavorské derby branka kapitána německé reprezentace Ballacka.

Foto: Sport.cz

DEFAULT TITLE

Článek

V základní sestavě hostů se před 69 000 diváků ve vyprodané Allianz-Areně představili čeští legionáři Jan Polák s Markem Niklem. Oba v závěru zápasu střídali.

Na poslední místo tabulky klesl po 21. kole Kolín nad Rýnem, který remizoval s Dortmundem 0:0. Ligový nováček čeká na vítězství už 148 dnů a 16 zápasů. Navzdory zranění, které ho trápilo v týdnu, odehrál v záloze Borussie celé utkání Tomáš Rosický. V 53. minutě dostal žlutou kartu za to, že ukopl Podolskému míč, když chtěl domácí fotbalista rozehrát volný kop. Dortmund udržel neporazitelnost v novém roce, ale klesl na sedmé místo.

Německo - 21. kolo:
Bayern Mnichov - Norimberk 2:1 (27. Makaay, 54. Ballack - 35. Vittek), 1. FC Kolín - Dortmund 0:0.

Fotbalisté Olympique Marseille dnes remizovali ve francouzské lize s Toulouse 0:0. Domácí měli celý zápas převahu, ale žádnou z mnoha šancí neproměnili.

Od 21:00 se hraje zápas Lille - St. Germain.

Francie - 26. kolo:
Marseille - Toulouse 0:0.

Reklama

Související témata: