Hlavní obsah

Uzdravený Raúl se radoval s Realem z hladké výhry

MADRID

Po tříměsíční pauze se znovu objevil v dresu Realu Madrid kapitán Raúl, který se zotavil ze zranění kolena a nastoupil v sobotním ligovém utkání proti Alavésu. Hosté podlehli na San Bernabeu 0:3, když favorit vedl už po jedenácti minutách o dvě branky zásluhou Gutiho a Robinha. V závěru zpečetil výhru další Brazilec Cicinho.

Článek

V té době už byl na hřišti i Raúl, jenž v 66. minutě za obrovského aplausu vystřídal Julia Baptistu. V úterý by měl španělský kanonýr pomoci Realu i v úvodním osmifinále Ligy mistrů proti Arsenalu.

Generálku na další španělsko-anglický souboj zvládla Barcelona, kterou čeká ve středu Chelsea. Vedoucí tým tabulky deklasoval 5:1 Betis Sevilla, jehož obránce Melli si dal kuriózně dva vlastní góly. Další branky už měly na svědomí ofenzivní hvězdy Barcelony Larsson, Ronaldinho a Messi. Obhájci titulu vedou před Realem dál o sedm bodů.

Lépe se dařilo druhému sevillskému klubu. FC Sevilla zdolala 1:0 Celtu Vigo a vystřídala ji na pátém místě. Jediný gól dal bývalý barcelonský útočník Saviola.

Fotbalisté Villerrealu rozdrtili Espaňol Barcelona 4:0 a v tabulce se posunuli na šesté místo. O svém vítězství domácí rozhodli už v prvním poločase, kdy soupeři nastříleli tři branky.

Španělská liga - výsledky - 24. kolo:
Villarreal - Espaňol Barcelona 4:0 (24. Tacchinardi, 35. Senna, 38. Forlán, 82. Font), Real Madrid - Alavés 3:0 (6. Guti, 11. Robinho, 78. Cicinho), Barcelona - Betis Sevilla 5:1 (29. a 34. obě vlastní Melli, 17. Larsson, 59. Ronaldinho, 85. Messi - 62. Joaquín), FC Sevilla - Vigo 1:0 (10. Saviola).
TABULKU A STATISTIKY NAJDETE ZDE:

Reklama