Hlavní obsah

Ronaldo nedal penaltu, Real ve Valencii remizoval

VALENCIE

Brazilský útočník Ronaldo neproměnil v poslední minutě penaltu a sobotní utkání španělské ligy mezi Valencií a Realem Madrid skončilo bezbrankovou remízou. Po ní zůstal Real zásluhou lepšího skóre v tabulce na druhém místě, ale vedoucí Barcelona může po svém nedělním zápase v Pamploně zvýšit náskok na dvanáct bodů.

Článek

Ronaldo se do základní sestavy hostů opět nevešel, na hřiště vběhl po hodině hry místo Raúla. V poslední minutě se však dokázal dostat do šance a po faulu brankáře Santiaga Caňizarese se postavil k pokutovému kopu. Domácí gólman ale jeho střelu zneškodnil.

"Nejde mi to, jak bych si teď představoval. Ale já se z toho dostanu," řekl Ronaldo novinářům. Jeho zaváhání může nicméně přijít Real draho v boji o druhou pozici, z které se postupuje do Ligy mistrů. Zápas ve Valencii sledovalo přes 50 000 diváků.

Španělsko - 27. kolo:
Valencie - Real Madrid 0:0, Mallorca - Villarreal 1:1 (1. Pereyra - 22. Marí), Alavés - FC Sevilla 2:1 (24. Nene, 45. Diaz - 11. Saviola), Bilbao - Cadiz 1:0 (90. Tiko z pen.), Zaragoza - Getafe 1:2 (32. Milito - 38. a 59. Paunovič), Betis Sevilla - Málaga 1:1 (21. Rivas - 73. Hidalgo), Atlético Madrid - Santander 2:1 (65. Torres z pen., 74. Ibáňez - 71. Damiá).
Tabulka a statistiky soutěže

Reklama

Související témata: