Hlavní obsah

Milánské kluby se zajímají o Grygeru se Sivokem

PRAHA

Oba milánské fotbalové velkokluby se zajímají o české fotbalové reprezentanty Zdeňka Grygeru a Tomáše Sivoka. Jejich hráčský agent Zdeněk Nehoda v úterý odletěl do Milána na utkání Ligy mistrů mezi Interem a Ajaxem, kde se setká se zástupci Interu i AC Milán. Potvrdil to jeho syn David, který také pracuje v agentuře Nehoda sport.

Článek

Podle mladšího Nehody není zájem italských klubů novinkou, ale s vyhlídkou na letní přestupní termín se jednání zintenzívnila. O kterého z hráčů má větší zájem Inter a o kterého AC, však nespecifikoval. "Jde o první přímá jednání, více informací bude známo až v příštích týdnech," uvedl Nehoda mladší.

Pětadvacetiletý Grygera je hráčem Ajaxu Amsterodam již od roku 2003, v dnešním duelu ale kvůli zranění stehenního svalu nenastoupí.

Se zdravotními potížemi se potýkal v poslední době také dvaadvacetiletý sparťanský kapitán Tomáš Sivok, ale ten se po rekonvalescenci už začíná vracet na trávník. V prvním soutěžním utkání od října loňského roku, kdy utrpěl zranění kolenních vazů, nastoupil v sobotu v dresu letenské rezervy a hned vstřelil vyrovnávací gól do sítě Hradce Králové.

Reklama

Související témata: