Hlavní obsah

Real po remíze s Betisem ztrácí na Barcelonu už 11 bodů

Fotbalisté Realu Madrid stále tápou a ve španělské lize dnes uhráli s Betisem Sevilla jen bezbrankovou remízu, po níž vzrostla jejich ztráta na vedoucí Barcelonu už na jedenáct bodů.

Článek

Trenér Realu Juan Ramon Lopez Caro nechal v rámci avizovaných velkých změn na lavičce Ronalda, Julia Baptistu i Dána Gravesena, po nedávném zranění se posadil jen na lavičku také Beckham. Hráči, kteří dostali šanci, ji však nevyužili a gól nepadl ani poté, co ve druhém poločase obě brazilské útočné hvězdy nastoupily.

Před Real se dnes mohla dostat Valencie, ale překvapivě prohrála na hřišti Santanderu 1:2 a šanci promarnila. Domácím vyšel vstup do zápasu a už v 16. minutě otevřel skóre Damiá. Druhou branku přidal v 67. minutě Ayoze a Valencie už se zmohla pouze na snížení. Postaral se o ně svým šestnáctým gólem v sezoně Villa, před nímž je v tabulce střelců jen barcelonský kanonýr Eto'o.

Fotbalisté San Sebastianu otočili zápas na půdě Espaňolu Barcelona a vyhráli 4:2. Domácí se sice dostali do vedení v 19. minutě zásluhou Tamuda, ale hosté pak dokázali během 14 minut vstřelit rychlé tři góly.

Čtvrtfinalisté Ligy mistrů z Villarrealu pouze remizovali v sobotu s Atlétikem Madrid 1:1. V bitvě adeptů na účast v Poháru UEFA domácí fotbalisté postrádali potrestaného Argentince Riquelmeho, ale už v 10. minutě se ujali vedení po Forlánově gólu. Torres po necelé hodině hry vyrovnal a převahu madridského mužstva otupilo až vyloučení Mateji Kežmana deset minut před koncem.

Španělsko - 28. kolo
Villarreal - Atlético Madrid 1:1 (10. Forlán - 58. Torres), Espaňol Barcelona - Pamplona 2:4 (19. Tamudo, 66. García - 24. Lopez, 37. Webo, 38. Miloševič, 79. Munoz), Cádiz - Alavés 0:0, FC Sevilla - Mallorca 1:1 (35. Saviola - 70. Okubo), Santander - Valencie 2:1 (16. Damiá, 67. Ayoze - 75. Villa), Real Madrid - Betis Sevilla 0:0, Málaga - Zaragoza 0:1 (90. Ewerthon), Vigo - Bilbao 0:1 (8. Aduritz).
TABULKA

Reklama

Související témata: