Hlavní obsah

Lecce zvítězilo v Sieně a stále zůstává ve hře o záchranu

Řím

Fotbalisté předposledního Lecce se v boji o záchranu v italské lize nehodlají vzdát, na hřišti dvanácté Sieny v neděli překvapivě zvítězili 2:1. První branku hostů vstřelil hned v úvodu zápasu záložník Giacomazzi, v 69. minutě se pak trefil Srb Vučinič.

Článek

Domácí dohráli bez vyloučeného Colonneseho, který dostal červenou kartu v 77. minutě, přesto se jim podařilo zápas ještě brankou Bogdaniho v závěru zdramatizovat. Hosté však už těsné vítězství ubránili.

Přímý souboj dalších sestupem ohrožených týmů mezi osmnáctou Messinou a sedmnáctým Udine skončil nerozhodně 1:1. Do zápasu se podařilo lépe vkročit domácím díky gólu Di Napoliho z 31. minuty, ale o sedm minut později bylo po brance nigerijského záložníka Oboda vyrovnáno.

Fotbalisté Lazia se po vítězství 2:0 nad Sampdorii posunuli na sedmou příčku a přiblížili se tak účasti v Poháru UEFA. Obě branky Římanů vstřelil obránce Massimo Oddo.

Fotbalisté Chieva remizovali v Ascoli 2:2 a stále si drží šestou příčku, zaručující postup do Poháru UEFA, ale jen díky lepšímu skóre před Laziem a o bod před Livornem. To na hřišti zachraňujícího se Empoli podlehlo 0:2 po brankách Tavana a Busceho.

Výsledky - 31. kolo:
Ascoli - Chievo 2:2 (45. a 61. Paci - 25. a 90. Amauri), Siena - Lecce 1:2 (83. Bogdani - 4. Giacomazzi, 69. Vučinič), Empoli - Livorno 2:1 (37. Tavano, 51. Busce - 85. Lucarelli z pen.), Cagliari - Reggina 0:2 (8. Lucarelli, 20. Tedesco), Lazio Řím - Sampdoria 2:0 (70. a 90. z pen. Oddo), Palermo - Treviso 1:0 (57. Makinwa), Messina - Udine 1:1 (31. Di Napoli - 38. Obodo).
Tabulku a statistiky najdete ZDE:

Reklama

Související témata: