Hlavní obsah

Spoluhráči přikázali Drogbovi - nesimuluj

Londýn

Zaskočený byl po výhře 2:0 nad Manchesterem City útočník Chelsea Didier Drogba. Reprezentant Pobřeží Slonoviny sice vstřelil oba góly mistrovského celku, od fanoušků se ale uznání nedostal. Příznivci "Blues" mu vyčítali přílišné simulování. A po zápase čekala Drogbu další rána - přihrávání zákroků soupeře mu údajně vyčetli i spoluhráči.

Článek

Konkrétně podle informací britského tisku Drogbovi nařídili omezit simulování kapitán John Terry a hvězdný záložník Frank Lampard.

Na Drogbu už během zápasu příznivci Chelsea bučeli, když se urostlý forvard skácel k zemi po zákroku Richarda Dunna a držel se za obličej. A když byl po závěrečném hvizdu vyhlášen nejlepším mužem zápasu, stovky vlastních příznivců mu na stadiónu Stamford Bridge daly pocítit, co si o jeho simulování myslí...

Je Didier Drogba simulant?
Hlasujte v anketě Sportu.cz!

Hvězda za 24 miliónů liber to schytala i na oficiálních klubových stránkách. Na diskusním fóru Chelsea si fanoušci stěžovali na přihrávání zákroků protivníků. "Přináší na náš klub hanbu, když se takhle chová," cituje The Sun jednoho ze zklamaných příznivců. "Jen proto, že jsme na špici neznamená, že budeme podvádět," tvrdí jiný přispěvovatel.

Chelsea získala v 31 utkání 78 bodů a před druhým Manchesterem United má v tabulce Premier League dvanáctibodový náskok. V londýnském celku chytá česká reprezentační jednička Petr Čech.

Reklama

Související témata: