Hlavní obsah

Real Madrid jen remizoval se San Sebastianem

MADRID

Fotbalisté Realu Madrid zaznamenali v sobotu ve španělské lize další nečekanou ztrátu, když doma remizovali 1:1 s osmnáctým San Sebastianem. Na vedoucí Barcelonu tak ztrácejí deset bodů a rozdíl se může zvýšit v neděli, kdy lídr soutěže hraje v Santanderu.

Článek

Real vedl od 26. minuty po brance Ronalda, který dal svůj jubilejní stý gól v bílém dresu, ale ve druhé půli vyrovnal González. Tři minuty před koncem musel ze hřiště po červené kartě madridský záložník Guti, který neudržel nervy na uzdě a urazil rozhodčího.

Fotbalisté Valencie využili remízové zaváhání Realu a po vítězství 1:0 na hřišti šesté Celty Vigo se na slavný velkoklub bodově dotáhli. Třetí jsou aktuálně jen kvůli horšímu skóre, s Realem mají ale lepší bilanci vzájemných zápasů. Oba celky nyní ztrácejí deset bodů na vedoucí Barcelonu, která má ještě dnešní zápas se Santanderem k dobru.

V sobotu večer vstřelil jediný gól Valencie Miguel Angel Angulo ve 29. minutě. Přihrál mu na něj uruguayský útočník Mario Regueiro, který před tím dokázal bravurně zpracovat dlouhý pas.

Gól srbského záložníka Paunoviče ze čtvrté minuty nastavení vynesl Getafe vítězství 2:1 na hřišti poslední Málagy. Devátý tým tabulky se díky prvnímu Paunovičovu gólu z 19. minuty ujal vedení, domácí ale po přestávce vyrovnali. Pět minut před koncem přišli o vyloučeného Sanze a o bod je připravil svou desátou trefou v sezoně Paunovič.

Španělsko - 32. kolo
Real Madrid - San Sebastian 1:1 (26. Ronaldo - 63. González), Cádiz - Betis Sevilla 1:1 (69. Lobos z pen. - 89. Joaquín), Málaga - Getafe 1:2 (50. Counago - 19. a 90.+4 Paunovič), Celta Vigo - Valencie 0:1 (30. Angulo).
TABULKA

Reklama

Související témata: