Hlavní obsah

Real Madrid se zajímá o Gerrarda a Adriana

Real Madrid se zajímá o služby anglického záložníka Stevena Gerrarda z Liverpoolu a brazilského útočníka Interu Milán Adriana. Koupi těchto dvou fotbalistů vedení klubu navrhl sportovní ředitel Benito Floro, který zároveň jako nového trenéra doporučil Němce Bernda Schustera.

Foto: inter-calcio.it

Brazilský fotbalista Adriano

Článek

Floro ve středu oznámil, že už své návrhy předložil klubovému prezidentovi Fernandu Martínovi a správní radě. "Jako prioritu jsem doporučil angažování silného hrotového útočníka, jako je Adriano, a kvalitního záložníka, pokud by měl odejít Zinedine Zidane. Gerrard patří mezi hráče, které jsem na seznam zařadil. Náš klub ho chtěl získat už v předchozích sezonách," řekl Floro rozhlasové stanici Cadena Ser.

Zidane má sice v Realu smlouvu do roku 2007, ale jeho budoucnost je nejistá. Třiatřicetiletý francouzský záložník se nechal slyšet, že možná skončí už po červnovém světovém šampionátu.

Do nové sezóny fotbalisty "Bílého baletu" povede nový trenér, který nahradí dosavadního kouče Juana Ramona Lopeze Cara. Floro by si na tomto postu dovedl představit bývalého záložníka Realu Schustera, jenž v současné době trénuje ve španělské lize Getafe.

"Schusterovo jméno je na seznamu kandidátů. Myslím, že by byl ideální někdo, kdo dobře zná španělský fotbal. Navíc se snaží předvádět herní styl, který bychom rádi viděli v Realu," uvedl Floro.

Reklama