Hlavní obsah

Na plný plyn! Hráči slavného klubu to rozjeli: v šatně, u hřiště i na náměstí

Divoká oslava na plný plyn! Fotbalisté Benfiky Lisabon získali čtvrtý titul v řadě a oslavy ligového triumfu si náležitě užili. Třeba obránce Eliseu se rozhodl, že mistrovský titul oslaví na mopedu vyvedeném v klubových barvách. Jezdil na něm po šatně, následně kroužil okolo hřiště, aby s ním vyjel i na pódium pro šampióny na náměstí.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Obránce Benfiky Lisabon slaví titul na mopeduVideo: sntv

 
Článek

Získat titul, znamená euforii, která fotbalistům nikdy nezevšední. Svědčí o tom i počínání fotbalistů Benfiky Lisabon po triumfu v nejvyšší portugalské soutěži. Titul nese číslo 36 a hráči se po jeho zisku rozhodně nešetřili.

Tak třeba obránce Eliseu se na modepu v klubových barvách projížděl dokonce v šatně, kde mu spoluhráči hlasitě aplaudovali. Za chvíli vyrazil zpět na hřiště, kde pro změnu sklízel ovace nadšených fanoušků. Ty na stadiónu Da Luz ještě zesílily, když přibral za svá záda spoluhráče s mistrovským pohárem.

Ani to ale nebyla konečná. Obránce totiž za pomoci policisty naložil moped i do klubového autobusu, a tak se Eliseu povozil i po náměstí, kde hráči slavili titul s tisícovkami fanoušků. Moped se symbolickým číslem 36 nemohl chybět ani na pódiu pro staronové portugalské mistry.

Reklama

Související témata: