Hlavní obsah

Berger se již uzdravil a chystá se na novou sezónu

BIRMINGHAM

Český fotbalista Patrik Berger je již v pořádku a doufá, že jeho zdravotní problémy jsou minulostí a před sebou má úspěšnou sezonu. V uplynulém ročníku po příchodu do Aston Villy nastoupil jen v osmi ligových zápasech, pak ho opět zradilo zdraví. Především kvůli zranění kolena si dvaatřicetiletý záložník od konce října nezahrál.

Foto: Internet

Patrik Berger na archívním snímku.

Článek

"Poslední sezona byla opravdu zklamáním, protože mě od začátku potkávalo jedno zranění za druhým. Hrál jsem pouze v devíti zápasech za celou sezonu a to není nejlepší. Ale doufejme, že příští sezona pro mě bude odměnou," řekl Berger pro oficiální internetové stránky klubu.

V květnu bývalý hráč Slavie Praha, Dortmundu, Liverpoolu a Portsmouthu připustil, že by kvůli problémům s kolenem mohl ukončit kariéru, protože ho věčný boj se zdravím již psychicky zmáhá. Nyní se však zdá, že je na nejlepší cestě k návratu.

"To je fotbal. Zranění se stávají. Měl jsem smůlu, ale jsem rád, že to mám již za sebou. Teď budu mít přes léto čas dostat se do formy a společně se zbytkem týmu nastoupím do přípravy," uvedl hráč, který nastoupil ve 44 utkáních za reprezentaci. "Je třeba se zaměřit na novou sezonu. Noví spoluhráči, nový trenér, prostě nová výzva," uvedl spoluhráč Milana Baroše.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články