Hlavní obsah

Drsná projížďka po zadku. A ještě za žlutou kartu. Ale s báječnou reklamou

Šlo o hodně. Reakce bránícího hráče byla předvídatelná. Španěl Pau Morer ze Sandefjordu dělal co mohl, aby všemi dostupnými prostředky zastavil brejk Thomase Olsena z Tromsö v utkání 14. kola norské ligy. Soupeře přidržel a nebyl to nakonec ledajaký zákrok. Faulující se díky snaze protivníka projel jako na saních. A byl z toho pořádný rozruch.

Faul v norské lize

 
Článek

Norská liga běží na plné obrátky, blíží se k uzavření první poloviny a je mimořádně vyrovnaná. Jde o každý bod.

Útočník domácího Tromsö Olsen viděl, že může jít za stavu 1:1 ve druhé půli do hodně nebezpečného protiútoku se třemi svými spoluhráči. Obrana soupeře byla rozhozená. Urputně se hnal vpřed i ve chvíli, kdy zasáhl Morer, který se držel jako klíště a možná z toho byl nejdelší faul v historii.

Španěl, který dal v úvodní části hry první gól zápasu a v tuto chvíli se proměnil v záchrannou brzdu, asi netušil, jak velké úsilí norský soupeř vyvine, aby se vysmekl a pokračoval v nadějném brejku. Dobrých deset metrů jel po zadku. A asi není divu, že se seveřan jen těžko ovládl. Z konfliktní situace vyšel podobně jako Morer se žlutou kartou.

Celé to lze brát i jako báječnou reklamu, a to na pevnost dresů domácího celku a také trvanlivost trenýrek, které projížďkou po umělé trávě dostaly pořádně zabrat. O ošoupaném hráčově zadku nemluvě.

Skóre 1:1 už se do konce střetnutí nezměnilo. Tromsö je na sestupové 15. příčce, Sandefjord je po 14. kole devátý, ale má jen o čtyři body více.

Reklama

Související témata: