Hlavní obsah

Vydělají deset miliónů obratem ruky? Klub může děkovat Slavii

Krakov/Praha

Vydělat deset miliónů korun skoro obratem ruky, to je hodně dobrý obchod. Vypadá to, že právě takový kousek se povede polské Cracovii Krakov. A může za to děkovat pražské Slavii. Polský klub před pár dny uplatnil opci na slávistu Jaroslava Mihalíka a hráče koupil. Podle polských médií je Krakov připraven hráče okamžitě prodat, pochopitelně za výhodnější cenu... A zájemce už prý má.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Jaroslav Mihalík (vlevo) ze Slavie Praha a pozorný brankář Teplic Tomáš Grigar.

Článek

Vedení polského klubu oznámilo, že na posily v létě uvolní milión eur. A když se Cracovia rozhodla vykoupit slovenského útočníka Mihalíka za 850 000 eur, vypadalo to, že je budget na posily skoro vyčerpaný.

Jenže polský server przegladsportowy teď píše, že to tak být nemusí. Klub si pořídil nyní již bývalého slávistu jen kvůli tomu, aby jej dál zpeněžil. A to ještě během tohoto léta. Zájem o hráče je podle médií v Itálii. Za třiadvacetiletého hráče by krakovský klub chtěl sumu zhruba o 400 000 eur vyšší, než zaplatil. A podle všeho ji také dostane.

Při pohledu na současné nákupy klubu z pražského Edenu to Slavii nijak netrápí a v poměrech panujících ve Slavii jde o „zanedbatelnou" sumu. Polský klub ale může v mantinelech jeho finančních možností udělat docela dobrý obchod.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články