Hlavní obsah

Hamburk už se údajně s Barošem dohodl

HAMBURK

Hamburk se údajně už dohodl s fotbalistou Milanem Barošem na jeho přestupu z Aston Villy. Podle listu Hamburger Morgenpost se proto představitelé bundesligového klubu chystají v příštím týdnu do Anglie, aby se svými kolegy z Birminghamu přestup českého reprezentačního útočníka uzavřeli.

Foto: PRÁVO/Petr Hloušek

Milan Baroš po příletu z MS ve fotbale

Článek

Již v týdnu se objevily informace v britských médiích, že Hamburk je ochoten za Baroše zaplatit osm milionů liber (téměř 330 milionů korun). Trenér David O'Leary se nechal slyšet, že odchodu čtyřiadvacetiletého útočníka nebude stát v cestě. Baroše prý nadchl během mistrovství světa nejen hamburský stadion, ale i šance zahrát si evropské poháry.

Definitivní souhlas sice ještě Baroš nedal, a hlavně jeho zaměstnavatel, ale hráč si prý s německým klubem už vše vyjasnil. "Kdybychom nedostali určité signály, asi bychom nemuseli za lidmi z Aston Villy vůbec jet," řekl výmluvně sportovní šéf Hamburku Dietmar Beiersdorfer.

Připustil, že pokud by Barošův přestup padl, poohlédl by se po útočné posile v Itálii. Beiersdorfer totiž vychází z toho, že kvůli tamnímu korupčnímu skandálu a možnému přeřazení hned několika špičkových klubů do nižších soutěží bude řada hráčů hledat nové angažmá.

Reklama

Související témata: