Hlavní obsah

Aston Villa odmítla první nabídku Hamburku za Baroše

Zástupci bundesligového klubu HSV Hamburk v pondělí odjeli s nepořízenou z prvního jednání s Aston Villou, ze které chtějí získat českého fotbalistu Milana Baroše. Oba celky se zatím výrazně rozcházejí v otázce výše odstupného - Aston Villa za 24letého útočníka požaduje údajně 8 miliónů liber, ale tomu se podle klubových stránek nabídka Hamburku ani zdaleka nepřiblížila.

Foto: PRÁVO/Michaela Říhová

Český fotbalista Milan Baroš.

Článek

Proto se vedení Hamburku po pondělním jednání ihned vrátilo zpět do Německa, není prý ale vyloučeno, že se do Anglie znovu v nejbližších dnech vrátí.

"Jejich nabídka za Milanův odchod se ale ani vůbec nepřiblížila tomu, co by pro nás mohlo být aspoň částečně akceptovatelné," citoval server šéfa klubu Douga Elisse. "Určitě Milana nehodláme prodávat nějak pod cenou. Počkáme, jestli se to ještě bude nějak vyvíjet," dodal Eliss.

Aston Villa už se údajně na Barošův odchod připravovala, když se zajímala o služby útočníka Jimmy Floyd Hasselbainka. Bývalý nizozemský reprezentant se ale dnes dohodl na smlouvě s klubem Charlton Athletic. Čtyřiatřicetiletý útočník minulý týden skončil v Middlesbrough, kde mu vypršel dvouletý kontrakt.

Reklama

Související témata: