Hlavní obsah

Manchester odmítl nabídku Realu za Van Nistelrooije

KAPSKÉ MĚSTO

Nizozemský útočník Ruud van Nistelrooij se nestane posilou Realu Madrid. Britský list The Independent v úterý psal o jeho přestupu jako o hotové věci, ale anglický Manchester United nabídku španělského klubu odmítl. Během soustředění v Jihoafrické republice to řekl trenér Manchesteru Alex Ferguson.

Foto: PRÁVO/Václav Jirsa

Ruud Van Nistelrooy

Článek

Van Nistelrooij na jaře vysedával na lavičce a chtěl z anglického klubu odejít, ale zatím na přestup musí zapomenout. "Odmítli jsme nabídku Realu a zůstává hráčem Manchesteru United," prohlásil Ferguson.

Podle španělských médií Real nabízel za třicetiletého nizozemského reprezentanta asi čtrnáct milionů eur, ale Ferguson zdůraznil, že Van Nistelrooij nebude laciný. Připomněl ukrajinského kanonýra Andreje Ševčenka, který stál Chelsea čtyřicet milionů eur.

Španělský velkoklub měl pro Van Nistelrooije připravenou tříletou smlouvu a materiály o nizozemském útočníkovi jako hráči Realu už dokonce omylem pronikly na klubové stránky. Real se za to v úterý v noci omluvil a přehmat vysvětlil technickou chybou.

Reklama

Související témata: