Hlavní obsah

Van Nistelrooij si pochvaluje, že je v nejlepším klubu na světě

MADRID

Nizozemský útočník Ruud van Nistelrooij po lékařské prohlídce podepsal tříletou smlouvu v Realu Madrid a pochvaluje si, že se dostal do nejlepšího klubu na světě. Třicetiletý fotbalista se navíc těší, že si znovu zahraje s bývalým spoluhráčem z Manchesteru United Davidem Beckhamem. Van Nistelrooij chtěl z Manchesteru odejít, protože v jarní části sezóny převážně vysedával na lavičce.

Článek

Jednání o přestupu dlouho vázla na výši odstupného, ale nakonec se přeci jen stal hráčem Realu Madrid. "Jsem velmi šťastný, že jsem v nejlepším klubu na světě, a chci tu dávat hodně gólů," komentoval svůj přestup Van Nistelrooij. Nové vedení Realu chce ukončit tříleté čekání na zisk velké trofeje a Van Nistelrooij je třetí letní posilou po dvojici hráčů z Juventusu Fabiu Cannavarovi a Emersonovi.

Nizozemský fotbalista se těší především na Beckhama, s nímž v letech 2001 až 2003 hrál v Manchesteru. "Beckham mi hodně chyběl. Byl jsem velmi smutný, když odcházel z United. Kvůli tomu, jaký je jako člověk a jak nám to na trávníku klapalo. Společné chvíle byly úžasné a doufám, že se ten pocit znovu rozhoří a oživí výsledky Realu," řekl na adresu anglického záložníka.

S Van Nistelrooijem má Real momentálně šest útočníků, což vede ke spekulacím, že jeden nebo dva z nich odejdou. Nizozemský kanonýr se konkurence nebojí a složil poklonu Brazilci Ronaldovi. "Je fantastický. Jeho střelecké statistiky mluví za tisíc slov," uvedl.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články