Hlavní obsah

Real se už nebude snažit získat Brazilce Kaká

Nový prezident Realu Madrid upustil od touhy přivést do kádru brazilského záložníka Kaká z AC Milán. Ačkoli to byl předvolební slib Ramona Calderóna a v AC Milán si kvůli tomu nadělal hodně zlé krve, další nabídku milánskému rivalovi ani samotnému hráči už předkládat nebude.

Foto: archiv

Brazilec Kaká v dresu AC Milán.

Článek

Pro tuto sezónu se Calderón rozloučil podle pondělních informací na klubovém webu i se Španělem Fábregasem z Arsenalu i útočníkem Robbenem z Chelsea. Také tyto reprezentanty prezident před svým zvolením fanouškům sliboval. Žádného z nich ale jejich kluby nehodlaly prodat.

Navíc o ně momentálně nestojí nový trenér Realu Fabio Capello se sportovním ředitelem Predragem Mijatovičem. "Rád bych všechny tři přivedl, ale předpokladem bylo rozhodnutí Capella s Mijatovičem. No a v tuto chvíli pro ně nejsou prioritou. Do toho jim nebudu zasahovat," uvedl Calderón.

Milán napadl vedení Realu za neutuchající snahu přetáhnout Kaká a nazval je bandity. O víkendu madridští funkcionáři údajně uvažovali o tom, že by za něj nabídli AC jinou brazilskou hvězdu Ronalda. Žádné stěhování ale podle Calderóna nebude.

Real byl přes léto i tak hodně aktivní na přestupovém trhu. Z Juventusu získal Cannavara s Emersonem, z Manchesteru Van Nistelrooije a jedná s Arsenalem o přestupu útočníka Reyese.

Reklama

Související témata: