Hlavní obsah

Fotbalová Válka Roseových! Krásná manželka vyhrožuje odhalením pikantních detailů

Bern/Praha

Takový to byl krásný pár! Pamatujete? Na loňském evropském šampionátu ve Francii se záložník švýcarské fotbalové reprezentace Blerim Dzemaili rval o co nejlepší výsledky, z tribuny mu fandila s malým synkem v náručí jeho půvabná manželka Erjona Sulejmani. V těsných topech, které ještě zvýrazňovaly její křivky, nebyla k přehlédnutí. Italský časopis GQ ji dokonce označil za nejkrásnější fotbalovou manželku na ME.

Foto: Profimedia.cz

Erjona Sulejmani v náručí se synkem na loňském fotbalovém ME ve Francii.

Článek

Vzpomínky patří minulosti, aktuální stav dva roky po svatbě je na bodu mrazu! Jednatřicetiletý spoluhráč Ladislava Krejčího v Boloni požádal o rozvod a právníci obou stran vytáhli do boje. Fotbalová Válka Roseových začala!

A stejně jako v klasické filmové předloze s Michaelem Douglasem, Kathleen Turnerovou a Dannym DeVitem v hlavních rolích, nechce fotbalistova choť přijít zkrátka. Devětadvacetiletá modelka, která je ale známá i jako bloggerka, designérka plavecké módy a její Instagram sleduje více než 200 000 obdivovatelů, plánuje vydat knihu.

 

🌸🌸🌸🌎

Příspěvek sdílený Blog Personale (@erjona_sulejmani),Lis 5, 2017 v 5:30 PST

„O všech svinstvech, která se ve světě fotbalu dějí a k tomuto sportu patří," nastínila v rozhovoru pro The Sun. A nemíní se prý vyhnout ani pikantnostem z citlivé oblasti sexu. O tom, že se jednou provdá za fotbalistu, Erjona údajně nikdy neuvažovala: „Vlastně jsem je vždycky od sebe odháněla."

 

😍🎂🍰🍨 #lugano🇨🇭#erjonasulejmani #erjonadzemaili

Příspěvek sdílený Blog Personale (@erjona_sulejmani),Čen 8, 2017 v 11:31 PDT

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články