Hlavní obsah

Reyes udělá vše, aby zabral Beckhamův post v Realu

MADRID

Španělský záložník José Antonio Reyes je připraven udělat vše pro to, aby nastupoval pravidelně v základní jedenáctce fotbalistů Realu Madrid. V tom případě ale čeká hráče, jenž je v Realu na hostování z Arsenalu, těžký boj, protože na jeho postu hraje opěvovaný David Beckham. Přesto to není nemožné, Reyes před ním dostal přednost už v posledním zápase španělské ligy.

Článek

V nedělním zápase proti Realu Sociedad však šlo spíše ze strany trenéra Realu Fabia Capella o jakousi formu potrestání Beckhama za jeho filmování reklamy namísto přípravy s týmem. Navíc Reyese šestnáct minut před koncem vystřídal a nastoupil právě Beckham, jenž v závěru ještě stihl i skórovat.

Real vyhrál 2:0, přičemž první branku vstřelil pro změnu Reyes. "Nemohl jsem si přát víc - nastoupil jsem v základu a ještě skóroval," radoval se španělský záložník a označil utkání za jeden z nejhezčích momentů jeho kariéry. Ovšem až do doby, než byl vystřídán. Přesto si s budoucností neláme hlavu.

"Nevím, co bude dál. Na to by jste se měli zeptat spíše trenéra. Ten rozhoduje o sestavě, mně nezbývá než o místo bojovat na každém tréninku až do posledního dechu. Fabio Capello mi řekl, že chce, abych hrál na pravé straně. Tam se mi hraje nejlépe a rád bych tam hrál znovu," řekl Reyes.

Beckhama se nebojí

Jenže místo na pravé straně zálohy je zároveň operačním prostorem anglické modly Beckhama. "Beckham je skvělý hráč, to ví každý. Ale pokud jde o fotbal, tak já nemám obavy z nikoho. Přišel jsem do Realu, abych se stal jeho důležitým hráčem. Chci zde zůstat hodně dlouho, protože to byl vždy můj sen," dodal 23letý Španěl.

O osm let starší Beckham však také zřejmě jen tak z Realu neodejde. Vedení klubu se nechalo slyšet, že je připraveno v nejbližších dnech uzavřít s bývalým kapitánem anglického národního týmu novou smlouvu. "Klub a trenér jsou s jeho službami velmi spokojeni," prohlásil prezident Realu Ramon Calderon. Beckhamovi na konci sezóny vyprší dosavadní kontrakt, Real hodlá nabídnout prodloužení o dva roky.

Reklama

Související témata: