Hlavní obsah

Bývalý hráč Gunners dostal červenou za to, že řekl sudímu své jméno

Londýn

Bývalý fotbalista Arsenalu či Leedsu Sanchez Watt se při utkání šesté nejvyšší anglické soutěže dostal do problémů kvůli svému jménu. Rozhodčí ho chtěl kvůli protestům vyloučit, po vysvětlení ale červenou kartu zrušil.

Foto: Stringer, Reuters

Bývalý fotbalista Arsenalu či Leedsu Sanchez Watt se při utkání šesté nejvyšší anglické soutěže dostal do problémů kvůli svému jménu a viděl od sudího červenou kartu. (ilustrační foto)

Článek

Sedmadvacetiletý Watt z týmu Hemel Hempstead měl v úterním duelu s East Thurrock dostat žlutou kartu. Když se ho rozhodčí ptal na jméno, útočník mu po pravdě odpověděl "Watt". Sudí si však myslel, že mu hráč odporuje slovem "What?" (Cože?) a ukázal mu kartu červenou. Brzy však vyloučení zrušil, když se dozvěděl, že fotbalista skutečně neprotestuje a jen mu říká své jméno.

"Byla to prostě lidská chyba a rozhodčí byl dost chlap na to, aby to uznal. Po zápase se nám moc omlouval a všichni jsme to brali s humorem," řekl BBC předseda klubu Hemel Hempstead Dave Boggins.

Londýnský rodák Watt byl hráčem Arsenalu v letech 2009-2013, ale za hlavní tým "Kanonýrů" nastoupil jen ve třech zápasech Ligového poháru v úvodu svého působení. Od roku 2010 putoval po hostováních, zahrál si druhou ligu za Leeds a třetí nejvyšší soutěž za Sheffield Wednesday.

Reklama

Související témata: