Hlavní obsah

Chelsea nemá na titul monopol, tvrdí Wenger

Znovu rušno je v anglické Premier League. Do mistra posledních dvou sezón Chelsea se znovu navážejí konkurenti a zpochybňují letošní výkony týmu kouče Josého Mourinha. "Chelsea může být letos poražena a jsem o tom hluboce přesvědčen," tvrdí trenér Arsenalu Arséne Wenger.

Foto: koláž Sport.cz

Trenér Arsenalu Arsene Wenger (vlevo) a kouč Chelsea José Mourinho.

Článek

Šéf Arsenalu v rozhovoru pro deník The Sun věří, že jeho londýnský konkurent bude muset trofej pro šampióna předat právě jeho klubu. Z titulu by se tak radoval po gólmanu Chelsea Petru Čechovi další český fotbalista - kapitán reprezentace Tomáš Rosický.

Kdo získá titul v Premier League?
Hlasujte v anketě Sport.cz!

"Je pro mě velkou satisfakcí vidět, že Chelsea nebude mít monopol na úspěch. Přes všechny ty peníze, které utrácí," cituje Sun Wengera. "Chelsea bude poražena a tím týmem bude Arsenal," je si jistý lodivod aktuálně osmého celku Premier League.

Do svého londýnského soupeře si rýpli i v Manchesteru. "Je Chelsea nedotknutelná? Spíš mám pocit, že se jejich mašina může zadrhnout. Nejsou tak silní jako minulou sezónu," upozornil obránce vedoucího týmu United Mikael Silvestre.

Slova svého spoluhráče podpořila i mladá hvězda anglické reprezentace Wayne Rooney. "V Chelsea několik superhvězd jenom sedí na lavičce náhradníků a můžete vidět, jak je to nervuje," rýpl si kontroverzní forvard.

Reklama

Související témata: