Hlavní obsah

Fotbalisté PSG uhráli remízu v St. Etienne díky vlastnímu gólu

Paříž

To byla klika! Fotbalisté Paris Saint-Germain ztratili ve 32. kole francouzské ligy popáté v sezóně body, přičemž remízu 1:1 v St. Etienne uhráli jen se štěstím. Suverénní lídr tabulky bodoval díky soupeřovu vlastnímu gólu z nastaveného času.

Foto: Jean-paul Pelissier, Reuters

Fotbalisté Paris Saint-Germain sice ztratili ve francouzské lize body teprve popáté v sezóně, z remízy na hřišti St. Etienne ale měli ohromnou radost. Layvin Kurzawa metal po vlastním gólu soupeře po hřišti kozelce.

Článek

Domácí vedli od 17. minuty, kdy se prosadil Rémy Cabella. Osmadvacetiletý záložník, jenž v St. Etienne hostuje z Marseille, měl v 31. možnost zvýšit z pokutového kopu, ale jeho nepříliš umístěnou střelu zlikvidoval Alphonse Areola.

O deset minut později klesly šance PSG poté, co dostal druhou žlutou kartu Presnel Kimpembe. Pařížanům v dlouhém oslabení hrozila třetí porážka v sezoně, ale zachránil je domácí Mathieu Debuchy, od něhož se v druhé nastavené minutě nešťastně odrazil míč do vlastní branky.

Fotbalisté Paris Saint-Germain mají šest zápasů před koncem v čele tabulky náskok 17 bodů před Monakem, jež má jedno utkání k dobru. St. Etienne je deváté se ztrátou tří bodů na poháry.

Francouzská fotbalová liga - 32. kolo
St. Etienne - Paris St. Germain 1:1 (17. Cabella - 90.+2 vlastní Debuchy).

Reklama

Související témata: