Hlavní obsah

Hunt chce navštívit zraněného brankáře Čecha

Fotbalista Readingu Stephen Hunt, po jehož zákroku se musel Petr Čech podrobit operaci proražené lebky, chce v nejbližší době českého brankáře navštívit. Irský útočník v úterním vydání listu Sun uvedl, že jediné, co ho zajímá, je Čechovo zdraví, ne to, co o něm lidé po jeho ataku v utkání Premier League před deseti dny říkají.

Foto: PRÁVO/Petr Hloušek

Petr Čech po příletu z MS ve fotbale

Článek

Pětadvacetiletý Hunt se chce údajně s Čechem vidět mimo jiné i proto, že stejně jako většina veřejnosti nemá přesné zprávy o jeho zdravotním stavu. "Napsal jsem mu a doufám, že se brzy zotaví. Nemám žádnou zpětnou vazbu od Chelsea nebo Petrovy rodiny, ale rád bych ho viděl, jestli je na dobré cestě k uzdravení," uvedl irský fotbalista.

Hunt od počátku říkal, že jeho úder kolenem do Čechovy hlavy nebyl úmyslný, především představitelé Chelsea však tvrdili opak. Na stranu hráče Readingu se postavila anglická Fotbalová asociace, která s ním nezahájila disciplinární řízení.

"Nejdůležitější pro mě je to, aby byl Petr Čech v pořádku. Moc mě nezajímá, co o mně jiní lidé říkají," uvedl Hunt s tím, že ale nemá Mourinhovi jeho kritické výroky příliš za zlé. "José Mourinho se stará o svůj tým a hráče, má právo tvrdit to, co řekl. Já ale vím, že v tom nebyl žádný úmysl," vrátil se k osudné události z první minuty zápasu s Chelsea.

Sun ve svém dnešním článku uvádí, že není pravděpodobné, že se Čech ještě do konce sezóny vrátí do branky. Přesnou prognózu Čechova zotavení však dosud lékaři neoznámili. Čtyřiadvacetiletý gólman už byl převezen z nemocnice v Oxfordu do Londýna a kouč Mourinho doufá, že jeho hvězda přijde brzy své spoluhráče navštívit do tréninkového centra.

Reklama

Související témata: