Hlavní obsah

Koller má opět natržený sval, čeká ho měsíční pauza

MONAKO/PRAHA

Nejméně měsíční pauza čeká zřejmě fotbalového reprezentanta Jana Kollera, který si v úterním pohárovém utkání Monaka proti Remeši poranil zadní stehenní sval na pravé noze. Český útočník absolvoval důkladnou lékařskou prohlídku, po níž v telefonickém rozhovoru pro ČTK uvedl, že má ve svalu trhlinu. Je však prý menší, než ta kterou utrpěl na světovém šampionátu v utkání proti USA.

Článek

Po duelu s Američany nemohl Koller měsíc trénovat, po sedmi týdnech se ale vrátil do zápasového rytmu. "Ještě musím počkat, až co ve čtvrtek řekne na výsledky klubový lékař. Už ve středu ale vyšetření ukázalo, že trhlinka je menší než v Německu," řekl Koller krátce poté, co opustil kliniku.

Pokud se optimistické prognózy potvrdí, mohl by začít s tréninkem o něco dříve. K zápasům se ale podle všeho dříve než za měsíc nevrátí a bude takřka jistě chybět národnímu tým v přípravném duelu proti Dánsku, který se bude hrát 15. listopadu v Praze.

Koller byl na nemilou zprávu připraven od chvíle, kdy v 21. minutě úterního zápasu odkulhal. "Šel jsem do souboje s protihráčem, a když jsem si dal míč na dlouhou nohu, ucítil jsem bolest. Hned jsem věděl, která uhodila. Vstal jsem a spoluhráčům jsem hned říkal, že střídám. Tu bolest už dobře znám," povzdychl si Koller.

Rekonvalescenci nehodlá podcenit. "Nechci, aby se mi to znovu vrátilo. Začnu hrát, až budu cítit, že je vše v naprostém pořádku," uvedl třiatřicetiletý útočník.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články