Hlavní obsah

Kučera přispěl brankou k výhře Bielefeldu

BERLÍN

Bývalý olomoucký fotbalista Radim Kučera se jednou brankou podílel na nedělní výhře Bielefeldu 5:1 v duelu 9. kola německé ligy s Cáchami. Pomohl tak svému klubu posunout se ve vyrovnané tabulce na pátou pozici s pětibodovou ztrátou na první Brémy.

Článek

Kučera svou premiérovou brankou od přestupu do Německa zvýšil v 18. minutě na 2:0, když zblízka dorazil přímý kop Wichniareka. Úspěšný střelec odehrál stejně jako jeho český kolega z obrany Petr Gabriel celý zápas.

Stuttgart díky dvěma zásahům tuniského talentu Chediry překvapivě snadno porazil Schalke, které tak přišlo o možnost opět se bodově dotáhnout na vedoucí Brémy. Chedira svými zásahy ukázal, proč se právě Schalke tolik zajímá o jeho služby. Nejprve se prosadil ranou z 20 metrů a podruhé udeřil několik vteřin po začátku druhého poločasu. Konečnou podobu skóre dal čtvrthodiny před koncem Tasci.

Německo - 9. kolo
Bielefeld - Cáchy 5:1 (10. a 67. Kamper, 18. Kučera, 50. Wichniarek, 85. Eigler - 47. Plasshenrich), Stuttgart - Schalke 3:0 (32. a 46. Chedira, 75. Tasci).
TABULKA

Reklama

Související témata: