Hlavní obsah

Beckham nemá v úmyslu odejít z Realu

Anglický fotbalista David Beckham se nechystá v nejbližším přestupním termínu odejít z Realu Madrid, přestože nedostává od nového trenéra Fabia Capella příliš prostoru. Hvězdný záložník v pondělí popřel, že by se chystal v zimě vrátit do anglické ligy nebo odejít do zámořské soutěže MLS, jak o tom spekulovala média.

Článek

"Moje budoucnost je tady, tady žiju. Nemám v úmyslu s nikým jednat, v lednu nikam neodejdu," řekl v pondělí na tiskové konferenci Beckham. Podle listu Marca měly o jeho služby zájem Tottenham Hotspur a Celtic Glasgow, kouč skotského mistra Gordon Strachan se však těmto zprávám vysmál.

Beckham prohlásil, že v současnosti jedná s Realem o prodloužení smlouvy, která mu vyprší na konci sezóny. Zároveň popřel, že by mu šéf klubu Ramón Calderón chtěl snížit plat.

Britský list Sun přitom nedávno napsal, že španělský velkoklub o jednatřicetiletou hvězdu ztrácí zájem a v lednu Beckhama nabídne za pět miliónů liber (asi 211 miliónů korun). Bývalý kapitán anglické reprezentace, který po příchodu trenéra Steva McClarena z národního mužstva vypadl, však tvrdí, že hodlá spojit i svou další budoucnost s Realem.

"O přestupu jsem neuvažoval ani minutu. Jsem tu spokojený a chci tu s rodinou zůstat," uvedl Beckham, jenž přišel do Madridu v roce 2003 za miliardu korun. V této sezóně však začal jen tři z osmi ligových zápasů v základní sestavě.

Reklama

Související témata: