Hlavní obsah

Bednář: V Hearts nám poděkovali a byl klid

Karel FeltPrávo

Velké zemětřesení mělo přijít po ligové remíze 1:1 s Dunfermline v táboře edinburských Hearts. Majitel klubu Vladimír Romanov totiž fotbalistům hrozil, že pokud průměrného skotského soupeře neporazí, pojede na další zápas rezerva a první tým rozprodá...

Článek

"V pondělí jsem šel na trénink plný očekávání, co se bude v klubu dít. Ne ale v obavách, protože jsme se za sobotní výkon nemuseli stydět. Hráli jsme dobře, ale měli střeleckou smůlu. Soupeř klidně mohl dostat pět gólů a navíc vyrovnal rukou. Ten gól prostě neměl platit," říkal v pondělí odpoledne Právu do telefonu Roman Bednář, český útočník týmu Heart of Midlothian.

"Trénovali jsme ve dvou skupinách. V té druhé, kterou čeká úterní zápas za rezervu, byl i Michal Pospíšil. Majitel se ale v kabině neobjevil. Asistent Malofejev, který nás vede místo nemocného kouče Ivanauskase, poděkoval za výkon a uznal, že jsme měli prostě střeleckou smůlu," popsal Bednář situaci v kabině Hearts, kde panuje několik měsíců napjatá atmosféra.

"Totéž řekl kapitán Pressley a tím kupodivu všechno skončilo. O výhrůžce majitele nepadlo slovo. Situace ale není dobrá a jeden zápas ji nezlomí. Zatím nevíme, v jaké sestavě pojedeme o víkendu do Glasgowa k utkání na Celtiku," dodal Bednář.

Reklama

Související témata: