Hlavní obsah

FIFA 10 na Sport.cz!

Letošní podzim přinese mnoho fotbalových milníků. Již dnes vykopává další ročník Ligy mistrů, ve čtvrtek vstoupí naši zástupci do Evropské ligy, začátkem října nás čeká slavné derby pražských „S“ a brzy budeme znát i postupující na MS 2010. Čeká nás však i jedna zásadní herně-fotbalová událost. 2. října vychází nové pokračování komerčně nejúspěšnější fotbalové série FIFA 10!

Foto: FIFA 10 Team

Logo FIFA

Článek

Vážení přátelé,

letošní fotbalový podzim bude skutečně bohatý a my jsme šťastní, že můžeme být při tom. Samozřejmě jako fanoušci, protože fotbal, to je naše láska, naše vášeň, naše hobby, a když se nedaří, tak i naše prokletí. Jak řekl slavný trenér FC Liverpool Bill Shankly: „Někdo říká, že fotbal je otázka života a smrti. Není to pravda. Je to ještě mnohem důležitější.“

Fotbalový kalendář máme našlapaný, ale díky sérii počítačových a konzolových her FIFA si budeme moci letošní podzim užít nejen jako fanoušci, ale i jako hráči a manažeři! Máme velkou radost, že díky spolupráci vydavatele Electronic Arts Czech a serveru Sport.cz vám na tomto místě můžeme představit novou verzi nejpopulárnější fotbalové simulace. (A rozhodně nejde o Eduardovo padání ve vápně!)

FIFA 10 dorazí ve velkém stylu a posune hranice fotbalovosti na vašich monitorech a televizích. Nový systém střelby, zlepšené animace hráčů, širší taktické možnosti a propracovanější manažerské funkce, to vše udělá z FIFA 10 ultimátní fotbalový simulátor.

Na této stránce se můžete těšit na představení nových funkcí, zákulisní informace, zpovědi samotných autorů hry, komentáře špičkových hráčů a máme pro vás vymyšlených i několik speciálních akcí. Něco nám říká, že by je uznale pochválil i známý fotbalový skeptik Milan Luhový.

Následující měsíc patří fotbalu!

Váš FIFA 10 Team

FIFA 10 vyjde 2. října 2009 ve verzích pro počítačový zábavní systém PLAYSTATION®3 , videoherní a zábavní systém Xbox 360™, domácí videoherní systém Nintendo Wii™, PC, počítačový zábavní systém PlayStation®2, Nintendo DS™, systém PSP® (PlayStation®Portable) a mobilní telefony. Plná verze bude obsahovat český dabing v podání Jaromíra Bosáka a Petra Svěceného.

Reklama