Hlavní obsah

Frank Lampard a Wayne Rooney na obalu české a slovenské FIFA 10!

Každý rok nás před vydáním nového ročníku nejpopulárnějšího fotbalového simulátoru, série FIFA, čeká napínavé tipování. Kdo se stane „tváří“ hry? Koho uvidíme na obalech milionů kopií po celém světě? Letos prestižní místo na obale pro českou a slovenskou verzi obsadí dvojice anglických reprezentantů!

Foto: FIFA 10 Team

Obal FIFA 10

Článek

„Jsme nadšeni, že se nám pro sezónu 2009-2010 podařilo Franka pro značku EA SPORTS FIFA získat,“ uvedl Juraj Chrappa z české pobočky EA. „Společně s Waynem patří mezi největší hvězdy anglické kopané a jsme hrdí, že souhlasil se svou účastí na prezentaci FIFA 10.“

Zatímco Wayne Rooney je dlouholetým maskotem fotbalové série FIFA (a jejím velkým fanouškem), Frank Lampard vystřídal po jeho boku Ronaldinha. S přihlédnutím k posledním dvěma sezónám je jasné, že autorům nejde jen vizuální stránku či popularitu hráče, ale i o jeho co nejvyšší fotbalovou úroveň. Tak jako je tomu při tvorbě hry samotné!

FIFA 10 vyjde 2. října 2009 ve verzích pro PC, PLAYSTATION®3, Xbox 360™, Nintendo Wii™, PlayStation®2, Nintendo DS™, PSP® (PlayStation®Portable) a mobilní telefony. Plná verze bude obsahovat český dabing v podání Jaromíra Bosáka a Petra Svěceného.

Reklama