Hlavní obsah

Wayne Rooney a Frank Lampard ke své spolupráci na hře FIFA 10

Wayne Rooney a Frank Lampard se stali tvářemi letošního vydání nejpopulárnějšího fotbalového simulátoru FIFA 10. Oba angličtí reprezentanti se objeví i na obale české a slovenské verze. Co řekli o své spolupráci s EA Sports?

Foto: FIFA 10 Team

Obal FIFA 10

Článek

Dva základní kameny anglické fotbalové reprezentace sotva stihli doslavit postup národního týmu na MS 2010 v Jihoafrické republice a již dnes večer je čeká výkop v milionářské Lize mistrů. Nechceme předjímat, jak dopadne večerní zápas Besiktase s Manchesterem United ani jak fotbalisté Chelsea na Stamford Bridge „pohostí“ portugalské FC Porto. Každopádně je velmi nepravděpodobné, že by se základní sestavy ostrovních celků obešly bez Wayna Rooneyho a Franka Lamparda. Jedno malé vítězství však už mají tito dva za sebou.

„FIFA je bez debat nejlepší fotbalovou hrou na trhu a mě nesmírně těší, že mohu být znovu na jejím obalu,“ prohlásil útočník Manchesteru United a anglické reprezentace Wayne Rooney. „Hraji ji pravidelně online a proti spoustě kluků z našeho mančaftu. Už se těším, jak si vyzkouším nové ovládání v 360°, díky němuž bude FIFA realističtější než kterákoli jiná hra.“

Své nadšení neskrýval ani druhý zástupce reprezentace Albionu, který na prestižním místě vedle Wayna vystřídal chřadnoucího kouzelníka Ronaldinha. „Je skvělé být součástí značky EA SPORTS FIFA. Propůjčit svou tvář této skvělé fotbalové videohře s tak dlouhou historií je pro mne výjimečný zážitek,“ uvedl Frank Lampard. EA Sports mají evidentně na fotbal dobré oko. Přestože je Frank téměř o dva roky starší než Ronaldinho, zdá se, že míří ve své kariéře výrazně lepším směrem než brazilský mírně vyhaslý mág. Ale třeba to změníte právě vy!

FIFA 10 vyjde 2. října 2009 ve verzích pro PC, PLAYSTATION®3, Xbox 360™, Nintendo Wii™, PlayStation®2, Nintendo DS™, PSP® (PlayStation®Portable) a mobilní telefony.

Reklama