Hlavní obsah

Hvězdy hudebního nebe ve FIFA 10

Wayne Rooney a Frank Lampard nebudou jediné hvězdy, které spolupracovaly na hře FIFA 10. Hudební doprovod obstará mnoho populárních umělců a skupin z celého světa!

Foto: FIFA 10 Team

Oficiální logo hry FIFA 10.

Článek

Přestože místo na obalu, které tento rok okupují Wayne Rooney a Frank Lampard, je určitě nejprestižnější, možnost podílet se na hudebním doprovodu her od EA Sports, to je rovněž známka nejvyšší kvality. Vzpomeňme jen, jak si miliony fanoušků broukaly třeba We Could Be Heroes od Davida Bowieho při hokejové simulaci NHL.

„Každý titul EA SPORTS je pro hráče, který vezme do ruky ovladač, originálem. Naším cílem bylo udělat hudební výběr tak, aby úroveň této originality bezpečně dosáhnul,“ uvedl Steve Schnur, výkonný ředitel Electronic Arts pro hudbu a marketing. „Mix všech možných světových hudebních proudů na letošním soundtracku FIFA tento předpoklad beze zbytku splňuje.“

Poslední roky nabídla série FIFA prostor i ne třeba tolik známých tvářím, v čemž hodlá pokračovat. Těšit se můžete na multižánrový výběr skladeb od 39 různých interpretů z 25 zemí, např. Anglie, Španělska, Německa, Švédska, Mexika, Brazílie, Nového Zélandu, Izraele a samozřejmě USA. Určitě budete znát jména jako Wyclef Jean, pobaví vás BPA s jejich úsměvnou předělávkou Should I Stay Or Should I Blow. A tip FIFA Týmu, který se o tyto stránka stará? Fantastický hit norských Röyksopp It's What I Want! Nejen fotbalové hvězdy budou dominovat FIFA 10!

Plná verze hry vyjde 2. října 2009 na PC, PLAYSTATION®3, Xbox 360™, Nintendo Wii™, PlayStation®2, Nintendo DS™, PSP® (PlayStation®Portable) a mobilních telefonů. Originální verze bude obsahovat český dabing v podání Jaromíra Bosáka a Petra Svěceného!

Reklama