Hlavní obsah

FIFA 10 PC VI: Vylepšená grafika

Jako každý rok bude FIFA 10 velkým skokem i co se týče vizuální stránky. Herní technologie zvládají fotbalová utkání lépe zobrazovat, výkonnější počítače jim v tom zdatně napomáhají. Co v tomto směru chystá FIFA 10?

Foto: FIFA 10 Team

Skvělá grafika nastoupí 2. října ke slavnostnímu výkopu ruku v ruce se skvělými fotbalisty!

Článek

Vysoké rozlišení a mnoho grafických pomocníků samozřejmě pozvedne laťku každého jednotlivého obrázku ze hry, ale k čemu by to bylo, kdyby se fotbalisté hýbali s ladnosti Petera Crouche. (Žádná výtka, ten kluk je dobrý, jenom to není ladný tanečník, byť se o to pokusil.)

Tak důležitý systém animací se dočkal velkého rozšíření a výsledkem je plynulejší hra a lepší ovládání hráčů než kdykoli předtím. Nový systém vyhýbání kolizím zajistí, že hráči se vzájemně méně pletou pod nohy a nepřekážejí spoluhráčům. Těšit se můžete i na takové detaily, že se hráči snaží sami vyhnout skluzům nadskočením.

Vylepšení se dočkala i samotná vizuální stránka hry. Vedle nových světelných efektů a hřišť byl za účelem vyšší autenticity zmenšen míč, ten správný fotbalový zážitek podpoří i detaily - někteří hráči mají nezakasané dresy, branky mají lepší tyče a sítě se pohybují v nových animacích. To vše dohromady zajistí, že FIFA 10 bude opět nejúspěšnějším simulátorem kopané na této planetě. Ne modré ani zelené, ale fotbalové!

FIFA 10 vyjde 2. října 2009. Kromě PC se dočkají i majitelé PLAYSTATION®3, Xbox 360™, Nintendo Wii™, PlayStation®2, Nintendo DS™, PSP® (PlayStation®Portable) a mobilních telefonů. Originální verze bude obsahovat český dabing v podání Jaromíra Bosáka a Petra Svěceného!

Reklama