Hlavní obsah

Výkop britské reklamní kampaně FIFA 10 obstaral Wayne Rooney!

V Anglii o víkendu začala oficiální kampaň k uvedení nejpopulárnějšího fotbalového simulátoru FIFA 10, který vyjde 2. října. EA Sports měli šťastnou ruku, první reklama běžela v poločase utkání, o němž se hovoří jako o „oslavě fotbalu“.

Foto: FIFA 10 Team

Věřte nebo ne, Wayne je skvělý i při hraní FIFA 10!

Článek

Jak ukázalo nedělní odpoledne, „bitva o Manchester“ možná zastíní všechna ostatní ostrovní derby. Alex Ferguson se stále usmívá nad parádním vítězstvím, Mark Hughes skřípe zuby, když jeho tým ztratil bod až v šesté minutě nastavení. I taková je anglická liga, i takový je fotbal samotný! Fantastické utkání, jehož konečný výsledek 4:3 pro domácí rudé ďábly zajistil sniper Michael Owen, však není významné jen třemi důležitými body pro Reds.

V poločase utkání Manchester United - Manchester City totiž na kanálu Sky Sports poprvé běžela reklama na FIFA 10, v níž hraje hlavní roli Wayne Rooney. EA Sport měli šťastnou ruku nejen při výběru utkání, ale i „tváře hry“, protože to byl právě Wayne Rooney, který otevřel skóre zápasu. Již ve druhé minutě a my již druhého října zjistíme, že EA umějí nejen dobře volit, ale především vyvíjet skvělé hry. Video přineseme v nebližších dnech, tak sledujte naši stránku!

FIFA 10 vyjde 2. října 2009 na PC, PLAYSTATION®3, Xbox 360™, Nintendo Wii™, PlayStation®2, Nintendo DS™, PSP® (PlayStation®Portable) a mobilních telefonech. Originální verze bude obsahovat český dabing v podání Jaromíra Bosáka a Petra Svěceného!

Reklama