Hlavní obsah

FIFA 10 PC VII: Be A Pro

FIFA 10 Team

V sedmém dílu představování vlastností nejočekávanějšího fotbalového simulátoru se podíváme na vylepšený herní mód Be A Pro, v němž povedete vašeho hráče celou jeho kariérou. Třeba až do reprezentace na MS 2010!

Foto: FIFA 10 Team

Roh Franka Lamparda může příště mířit právě na vašeho svěřence!

Článek

Možnosti hry FIFA 10 budou bezbřehé. Již od 2. října budete moci nejen dirigovat týmy a dokonce s nimi hrát celé soutěže, ale také se starat o svého virtuálního čutálistu. To znamená ho ovládat přímo při hře!

V přepracovaném režimu Be A Pro (BAP) povedete vašeho hráče od začátku jeho kariéry, kdy se právě dostal do A-týmu, až na vrchol slávy v reprezentaci. Dovednosti a schopnosti vašeho profesionála budete rozvíjet na klubové úrovni a odtud se budete snažit prosadit se do národního mužstva vaší země, což je jeden z nejnáročnějších cílů kariéry každého fotbalového profesionála.

Ihned po startu kariéry v režimu Be A Pro začnou vaše výkony v klubu ovlivňovat vaše šance na povolání do národního mužstva a získání nominace na Mistrovství světa v Jižní Africe, kde – v případě, že uspějete – odehrajete simulovaný šampionát, který dokonale prověří vaše schopnosti. Konkurenci pro vás budou představovat další hráči stejné národnosti se stejnými reprezentačními ambicemi.

Hratelnost režimu Sezóny Be A Pro doznala mnoha zásadních vylepšení. Akční ikony Be A Pro představují dynamický systém zpětného ohlasu na váš aktuální výkon v zápase a pomohou vám zlepšit vaši hru. Nikdy není od věcí si nechat poradit od zkušenějších! Těšte se tedy, že budete mít pro sebe i jakéhosi virtuálního trenéra, který vám bude radit!

Nový systém hodnocení výkonů režimu BAP poskytuje dosud nejpřesnější způsob určení jejich kvality. Vaší kvality! Každá chyba se v něm ihned projeví. A pokud se bojíte, že na rozvoj vašeho fotbalisty nebude dost času, tak i na tohle autoři FIFA 10 mysleli. Vůbec poprvé bude možné v režimu Sezóny Be A Pro odehrát dokonce 4 kompletní sezóny v lize, poháru a kontinentálních soutěžích! Koho by nelákalo zahrát si po boku největších fotbalových hvězd!?

Uvedené funkce a herní prvky jsou rovněž součástí verzí FIFA 10 pro platformy PS2 a PSP. Verze Xbox 360 a PS3 nabídne pro změnu mód Virtuální profesionál.

FIFA 10 vyjde 2. října 2009 na PC, PLAYSTATION®3, Xbox 360™, Nintendo Wii™, PlayStation®2, Nintendo DS™, PSP® (PlayStation®Portable) a mobilních telefonech. Originální verze bude obsahovat český dabing v podání Jaromíra Bosáka a Petra Svěceného!

Reklama