Hlavní obsah

FIFA 10 PC VIII Režimy Sezóna a Manažer

Poslední díl představování vlastností PC verze netrpělivě očekávané fotbalové simulace FIFA 10 věnujeme režimům Sezóna a Manažer.

Foto: FIFA 10 Team

Benzema do Chelsea a Casillas do Live? V Manažerském režimu je vše na vás!

Článek

Nejlepší fotbalovou simulaci FIFA 10 budete moci rozehrát v mnoha různých režimech. Přátelský zápas či konkrétní turnaj fotbalově zasytí, když máte chuť na něco rychlejšího. Pokud se naopak chcete zabavit na delší dobu, bude tu skvělý Manažerský režim anebo Sezóna. To vše v mnohem lepším podání než minulý rok.

Na základě ohlasů od fanoušků série FIFA prošly letos oba režimy velkými změnami. Sezóna bude fungovat podobně jako Manažer, ovšem bez komplexních prvků, jako jsou hráčské platy nebo přestupy. Sezóna představuje přímočařejší variantu dovedení klubu vašeho srdce ke slávě. Sparta, nebo Slavie, Liverpool nebo Manchester, Barcelona nebo Real – vyberte si svůj tým a vytáhněte ho ke hvězdám! Vybraný mančaft pod svou taktovkou provedete dosud nejlépe zpracovanou fotbalovou sezónou v historii těchto režimů a hrát za něj budete podle oficiálních termínových listin té které ligy nebo kontinentální soutěže. V Plzni už mohou točit první oslavnou rundu - k dostání bude i Gambrinus liga! V režimu Sezona je kádr vašeho mužstva složen z dané skupiny hráčů. Je pro vás proto snazší soustředit se jen na ně a rychleji tak dosáhnout vysněných cílů.

Ovšem jestli je vám to málo a chcete se o práci v klubu starat více, budete mít možnost! Pokud se kromě sestavy chcete věnovat i nákupům hráčů, určování cen a mnoha dalším atributům spíše z finančního světa, prostě pokud si chcete vyzkoušet sako manažera anglického střihu, bude tu pro vás parádní Manažerský režim. Možnosti FIFA 10 budou téměř bezbřehé.

Uvedené funkce a herní prvky jsou rovněž součástí verzí FIFA 10 pro platformy PS2 a PSP.

FIFA 10 vyjde 2. října 2009 na PC, PLAYSTATION®3, Xbox 360™, Nintendo Wii™, PlayStation®2, Nintendo DS™, PSP® (PlayStation®Portable) a mobilních telefonech. Originální verze bude obsahovat český dabing v podání Jaromíra Bosáka a Petra Svěceného!

Reklama