Hlavní obsah

Holandsko je zpět!

FIFA 10 Team

Série FIFA přinesla vždy perfektní servis. Nejen co se týče simulace samotného fotbalu, ale rovněž po stránce licencí. Ve hře jste našli 99 % všech oficiálních týmů, ať už klubových či národních. Holandsko ovšem loni chybělo. Vítejte zpátky, tulipáni!

Foto: FIFA 10 Team

Poslušně hlásíme, Arjen Robben už nechybí!

Článek

Série FIFA v otázce licencí vždy kralovala. Kde jiní museli řešit update soupisek otravným instalováním patchů nebo dokonce komolit skutečné jména hráčů, tam měla FIFA kompletní servis rovnou v základní krabici. Přesto se ne vše dařilo podle plánů a absence Nizozemska autorům dělala vrásky. Vždyť kde bychom byli bez jejich totálního fotbalu?

V novém ročníku FIFA 10 se i díky Royal Netherlands Football Association holandský národní fotbalový tým konečně objeví. Na MS 2010 si tak budete moci zahrát s oranžovým týmem plným světových hvězd. Kreativní Wesley Sneijder, sniper Robin van Persie, výbušný Arjen Robben, hlavičkář Klaas-Jan Huntelaar, pracant Dirk Kuyt nebo bojovník Mark van Bommel nebudou chybět! Ale i tým Nizozemska si budete moci poskládat podle svého! To vše a mnoho jiného v nejlepší fotbalové simulaci FIFA 10.

FIFA 10 vyjde 2. října 2009 na PC, PLAYSTATION®3, Xbox 360™, Nintendo Wii™, PlayStation®2, Nintendo DS™, PSP® (PlayStation®Portable) a mobilních telefonech. Originální verze bude obsahovat český dabing v podání Jaromíra Bosáka a Petra Svěceného!

Reklama